خانه و آشپزخانهلوازم برقی

بهترین پنکه رومیزی کوچک + 25 مدل برقی دمنده و شارژی بازار

استفاده از یک پنکه رومیزی مناسب برای روزهای گرم سال، وسیله‌ی کاربردی عالی هستند که می‌تواند آسایشی لذت بخش و خنکایی دلچسب را برای شما به ارمغان بیاورد. پنکه‌های رومیزی در ابعاد کوچک جمع و جور برای فضاهای مختلف طراحی شده‌اند. که می‌توان برای محیط‌های کوچکی مانند اتاق خواب، اتاق کودک، محل کار، مغازه … در مدل های ساده حتی می‌توان آن را روی میز قرار داد و استفاده کرد. از آنجایی که این پنکه‌ها کوچک هستند و فضای کمی را اشغال می‌کنند، به پنکه های رومیزی معروف هستند
پنکه‌های رومیزی از نظر طرح و رنگ تنوع بالایی دارند و در شکل‌ها و سایزهای مختلف، طراحی شده‌اند و نسبت به پنکه‌های دیگر قیمت مناسب‌تری دارند و مقرون به صرفه می‌باشند. که در این مقاله با بررسی بهترین مدل پنکه رومیزی می پردازیم اگر شما هم قصد خرید یک پنکه رومیزی خوب را دارید در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

بهترین برند پنکه رومیزی

بهترین پنکه رومیزی پنکه پارس خزر ، سانی ، تسکو ، نانیوا ، جی پاس، برفاب، باسئوس، تسکو…. از برندهای مطرح و خوشنامی هستند که مدل پنکه های رومیزی دمنده، شارژی، گیره ای … را با کیفیت و بادوام را در مدل های قدرتمند را با طراحی خاص کوچک به بازار عرضه میکنند.

بهترین پنکه رومیزی دمنده و شارژی

انواع پنکه رومیزی


انواع پنکه‌های رومیزی ایرانی و خارجی در بر اساس شکل ظاهری و کاربردی که دارند به دسته‌های مختلفی با بهترین متریا ل ساخته می شوند. . که هر کدام از آنها دارای ویژگی‌های منحصر به فرد خود هستتد . هر کدام ار این مدل ها برای فضاهای مختلف بازدهی متفاوتی دارند

پنکه رومیزی دمنده


شکل ظاهری پنکه دمنده شبیه فن دیواری میباشد که به صورت رومیزی طراحی شده و شکل ظاهری مدرن و جذابی دارند. این مدل پنکه بدنه پلاستیکی دارد و سبک و کوچک است و به راحتی قابل حمل و جابجایی می‌باشد. باد آن در سه سطح متفاوت، به وسیله یک پیچ کوچک ولومی تنظیم می‌شود. همچنین دارای سه پره پلاستیکی است که برای استفاده در مکان‌های مختلف مانند محل کار، منزل، اتاق خواب، میز کار و… کاربرد دارد. از دیگر ویژگی های پنکه دمنده توان مصرفی پنکه رومیزی دمنده 30 وات است که در نوع خود بی‌نظیر می‌باشد و دور موتور آن 2200 دور در دقیقه می‌باشد.

پنکه رومیزی شارژی


این مدل پنکه همانند دیگر پنکه‌های رومیزی هم ظاهر جذابی دارند و هم بسیار سبک و کوچک است و به راحتی جابه جا می‌شود و فضای کمی را اشغال می‌کند.
پنکه شارژی به وسیله باتری لیتیومی یونی کار میکند که قابل شارژ به وسیله یک کابل می‌باشد و در صورت شارژ کامل، حدوداً شش ساعت قابل استفاده است. این مدل پنکه مجهز به پایه می‌باشد و برای استفاده در مکان‌های عمومی کاربرد دارد.

پنکه رومیزی گیره‌ای


پنکه‌های گیره‌ای رومیزی در ابعاد و طرح‌های مختلف و جذابی ساخته شده که کاربرد زیادی دارند و علاوه بر اینکه سبک و کوچک هستند، کم مصرف هم می‌باشند. این پنکه ها را در مکانهای مختلف مانند خانه، دفتر کار، فروشگاه، خودرو و… به روشهای مختلف رومیزی، دیواری و گیره‌ای می‌توان نصب کرد. پنکه‌های گیره‌ای با برق شهری کار می‌کنند وسرعت بالایی دارند و علاوه بر اینکه کاملاً بی‌خطر هستند، صدای بسیار کمی دارند که به هیچ وجه آزاردهنده نیست. قیمت مناسب و مقرون به صرفه بودن از دیگر ویژگی‌های پنکه‌های رومیزی گیره‌ای است.

پنکه رومیزی مه پاش


پنکه‌های مه پاش در طرح‌ها و رنگ‌های متنوع طراحی شده‌ و کوچک و سبک هستند و به راحتی قابل حمل می‌باشند. این پنکه‌ها فاقد باتری هستند و به وسیله آداپتور و کابل، به برق متصل می‌شوند. این پنکه دارای پنج نازل مه پاش پرقدرت می‌باشند که مجهز به قابلیت تنظیم هستند.
پنکه‌های مه پاش هم تایمر دارند و هم مجهز به پد خوشبو کننده هستند . فن این دستگاه به صورت دستی تا 360 درجه، در یک جهت تنظیم می‌شود.
نکته‌ای که در مورد پنکه‌های مه پاش باید بدانید این است که، اگر از آب تصفیه برای پر کردن مخزن آن استفاده شود، هم رسوب نمی‌گیرد و هم طول عمر آن بیشتر می‌شود.

درحال دریافت محصولات منتخب ...

ویژگی‌های پنکه رومیزی کوچک

نحوه کار این پنکه‌ها به این صورت است که هوای را کد را به جریان می‌اندازند و از این طریق، باعث خنک شدن آن می‌شوند. که در مدل پنکه های رومیزی پیشرفته دارای قابلیت های دیگری نیز هستند در این قسمت مشخصات پنکه رومیزی را با هم بررسی می‌کنیم.

سایز پنکه: همانطور که گفتیم پنکه های رومیزی در سایزهای مختلفی ساخته شده‌اند که هر کدام برای فضایی با متراژ معلوم طراحی شده و شما باید نسبت به فضای مد نظرتان، یکی از آنها را انتخاب کنید.
پنکه‌هایی که قطر پره آنها 30 تا 40 سانتی‌متر است، برای محیط‌های کوچک و متوسط مناسب است و پنکه‌هایی که قطر پره آنها 40 تا 50 سانتی‌متر می‌باشد، برای فضاهای بزرگتر کاربرد دارند.

قدرت موتور: موتور یک پنکه رومیزی، ارتباط مستقیمی با میزان باددهی آن پنکه دارد. پنکه ای که قدرت موتور آن 40 تا 50 وات است، قابلیت خنک کردن محیط‌های کوچکتر را دارد و پنکه‌هایی که قدرت موتور آنها 60 وات است، می‌توانند مکان‌هایی وسیع‌تر را هم خنک کنند.

قابلیت تنظیم سرعت: پنکه‌های رومیزی مجهز به چند حالت تنظیم سرعت متفاوت و کاربردی هستند و شما می‌توانید سرعت باد پنکه را بر اساس نیازتان تنظیم کنید.

قابلیت تنظیم نوسان: قابلیت تنظیم نوسان به شما این امکان را می‌دهد که طبق نیازتان باد پنکه را به صورت عمودی یا افقی تنظیم کنید، تا پنکه رومیزی بتواند دامنه وسیع‌تری را خنک کند.

مجهز به ریموت کنترل : پنکه‌های رومیزی جدید دارای ریموت کنترل هستند کار کردن با آنها را راحت‌تر کرده است و شما می‌توانید به وسیله ریموت کنترل از راه دور، بدون اینکه جابجا شوید، پنکه را تنظیم کنید.

تایمر: پنکه‌های رومیزی مجهز به تایمر هستند با تنظیم کردن تایمر، بعد از مدت زمان مشخص، پنکه را خاموش یا روشن کرد.

مصرف انرژی کمتر: پنکه‌های رومیزی مصرف برق کمی دارند و به وسیله آنها می‌توانید در مصرف برق صرفه‌جویی کنید. مصرف برق این پنکه‌ها بر اساس قدرت موتور و مدل پنکه متفاوت است.

صدای کم: پنکه‌های رومیزی صدای بسیار کمی دارند و مانند پنکه‌های قدیمی آزاردهنده نیستند.

قابلیت‌های جانبی پنکه‌های رومیزی: برخی پنکه‌های رومیزی، دارای قابلیت‌های جانبی متفاوتی هستند که بعضی از آنها شامل رطوبت ساز، یونیزر، چراغ خواب و… می‌شود.

قیمت پنکه رومیزی


پمکه های رومیزی ارزان قیمت مدل هایی پرفروش از بین انواع مدل پنکه های سقفی و ایستاده هستند قیمت پنکه‌های رومیزی معمولاً بر اساس برند سازنده آنها، امکانات و قابلیت‌های آنها، کیفیت ساختاری و مدل آنها متفاوت است اما در کل از لوازم قیمت مناسبی هستند که ارزش خرید دارند. شما باید با توجه نیازتان یکی از این مدل های پرکاربرد را انتخاب کنید.

Black_Friday

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا